Kalenteri 2015 omista kuvista!

Tilaa nyt upeat kalenterit omista kuvista kotiin, yritykseen tai varainhankintaan. Teemme kalenterit digikuvista, paperikuvista ja piirrustuksista. Koko kalenterin voit muokata mielesi mukaan. Nimeä kuvat, liitä yrityksesi logo sivuille, painata kalenteripäiviin valmiiksi esim. tärkeät merkkipäivät, juhlapäivät tai valokuva syntymäpäiväsankarista juhlapäivälle. Tarjolla monia eri värivaihtoehtoja kalenterin taustaväriksi. Voit käyttää yhtä pohjaväriä tai jokainen kuukausi on erivärinen. Kalenterin perusmallissa kalenteri sisältää vain päivälistan. Muita kalenteritietoja ovat; nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät ja kuunkierto. Nämä ovat saatavana lisämaksulla määräytyen kalenterin painosmäärän mukaan. Pyydä muista kalenteritiedoista tarjous. Kalenterin sidontamallit vaihtoehdot ovat; liimasidottu, vihkonidottu ja kierresidottu. Kalenterit personoidaan aina asiakkaan toiveiden ja sopimuksen mukaan. Lähetä meille valmiit digikuvat ja me hoidamme loput. Mikäli sinulla on paperiset kuvat tai piirrustukset ja haluat että ne skannataan painossa niin ota yhteyttä.

Kalenteri 2015

  • Koko A4, Nelivärinen (4/0), Paperi 150g/m2 silk taidepainopaperi.
  • Kansikuva + 12kk kuvaa + pohjapahvi + 5mm ripustus rei´itys. Sidontamalli: liimasidottu
  • Kalenteriosa sisältää: Päivälistan. Pohjaväri valkoinen. (Haluttu taustaväri +5,00 €/kalenteri)
  • Toimita meille digikuvat nimettynä kuukausittain. (Esim. 01tammikuu, 02helmikuu, jne.)

 

kalenteri 2015

Hinta: 27,00 €/kpl (sis. alv. 24%)

Tuotteen toimitus, vedostus ja maksaminen:

Tuotteet toimitetaan postiennakolla: kirjeenä, postipakettina tai ovelle-pakettina voimassa olevan tariffin mukaan. Tuotteet voi noutaa myös painosta arkisin 9.00-17.00. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Yritykset laskulla. Kysy yritysasiakastilin avauksesta. Toimitusaika: Painovalmiista aineistosta n. 2‐5 arkipäivää tai sopimuksen mukaan. Toimitukset myös saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet myös Grafitatun lähettipalvelulla yritykseen tai kotiovelle Jyväskylän lähialueella. Toimituksen hinta: +14,90 €/toimitus. Vedostus: Lähetämme sähköpostitse ensin vedoksen. Vedos tulee hyväksyä sähköpostilla, ennen kuin aloitamme painotyön. Painotyöt ovat painon omaisuutta, kunnes ne ovat kokonaisuudessaan maksettu.

Tilaa kalenterit

Lähetä meille kuvat ja jätä yhteystietosi niin otamme teihin yhteyttä. Huomioithan että lähettämällä kuvat ja yhteystietosi sitoudut tilaamaan kyseiset painotuotteet. Muistathan tilauksen yhteydessä ilmoittaa koodin: nettikalenteri

Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme
ma-pe 9-17. Puh. 010 328 2880

Suuret kappalemäärät tilauksesta ‐ pyydä tarjous. Pidätämme oikeuden hinta- ja kampanja muutoksiin. Hinnat sisältävät alv. 24%

Tallenna/Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Print