Painopalvelut helpottavat arkea

Kirjapaino Grafitatu tarjoaa monipuoliset painopalvelut. Painopalvelujen tarkoitus on helpottaa asiakkaan arkea ja tehdä siitä sujuvampaa sekä joustavampaa. Painotuotteita tilattaessa kannattaa hyödyntää monipuolisia painopalvelujamme ja saada aikaan merkittäviä säätöjä niin rahallisesti kuin ajallisesti. Tutustu lisää palveluihimme ja säästä kallista aikaasi!

Postituspalvelut

Postituspalvelumme toimittaa painotuotteet suoraan painosta joko yritykseen tai loppuasiakkaalle. Postituspalvelumme lajittelee, kimputtaa ja pakkaa tuotteet postia tai rahtia varten. Esim. Painamme jäsenlehdet osoitetietoineen ja toimitamme ne suoraan postin kautta tilaajille. Jäsenkirjeet voidaan myös personoida, kuorittaa ja toimittaa suoraan painosta postiin. Toimitamme tuotteet joko postin, kaukokiidon, TNT tai matkahuollon kautta. Mikäli asiakkaalla on oma postitus- tai rahtisopimus jonkun toimittajan kanssa niin hyödynnetään sitä toimituksen yhteydessä. Myös ulkomaan postitukset onnistuvat. Kysy lisää postituspalvelustamme!

Lähettipalvelut

Lähettipalvelumme toimittaa painotuotteet nopeasti joko yritykseen tai kotiovelle. Kun haluat painotuotteet nopeasti käyttöösi eikä sinulla ole aikaa tai mahdollisuutta hakea tuotteita painosta, niin hyödynnä silloin lähettipalvelumme helpoutta ja nopeutta Jyväskylän lähialueella. Toimitamme tuotteet n. 15 km säteellä painosta. Pidemmät matkat aina sopimuksen mukaan. Muualle Suomeen toimitukset mieluiten postin, matkahuollon tai rahdin kautta sopimuksen mukaan. Kysy lisää lähettipalvelustamme!

Varastopalvelut

Varastopalvelumme tarjoaa yrityksesi painotuotteille hyvän säilytyspaikan ja suorat toimitukset varastostamme. Kun käytössäsi on vain rajallisesti tilaa tai haluat tilata kustannustehokkaasti isomman painoserän. Esim. Yrityksellä on yksi tai useampia toimipisteitä. Kun painotuotteet ovat loppumassa niin ilmoitus varastopalveluumme ja toimitamme tilaamasi painotuotteet suoraan haluamaasi toimipisteeseen ympäri Suomea. Tuotteet ovat käytössäsi n. 1-2 päivän kuluessa tilauksesta. Näin säästät aikaa ja painokustannuksia pitkällä aikavälillä. Kysy lisää varastopalvelustamme ja sopimuksista yrityksellesi!

Repropalvelut

Repropalvelumme tarkistaa asiakkaan toimittaman pdf aineiston painokelpoisuuden. Mikäli aineistosta löytyy puutteita tai huomioitavaa ilmoitamme niistä asiakkaalle ennen varsinaista painamista. Tällöin on asiakkaalla mahdollisuus korjata aineisto itse tai sopia repropalvelun kanssa korjauskustannuksista jotta saadaan aikaiseksi laadukas painotuote. Toteutamme myös tarvittavat raaka-aineiston taitot, ladonnat ja teksti- ja kuva-aineistojen käsittelyt painoprosessin vaatimaan muotoon. Asiakas toimittaa raaka-aineiston tekstit, kuvat ja logot mieluiten sähköisessä muodossa ja mahdollisen taitto-suunnitelman tulevasta painotyöstä. Kysy lisää repropalvelustamme!

Graafisen suunnittelun palvelut

Graafinen suunnittelumme touhuaa ja ideoi erilaisten yritysilmeiden sekä painotöiden ulkoasujen parissa. Yrityksesi imago ja yritysilmeen tulisi viestiä yhtenäistä linjaa asiakkaiden silmissä. Jos uudistat vaikka nettisivut tulisi myös yrityksesi muiden viestimien toistaa samaa yritysilmettä esim. käyntikortit, esitteet ja kirjekuoret ovat yhteneväiset. Kun graafinen yritysilme on kohdallaan, menee myös muu viesti varmemmin ja ehkä hiukan uskottavammin perille. Kaikkea Sinun ei tarvitse yrittää tehdä itse. Eikä aina edes ole kannattavaa kun käytät siihen kallista työaikaasi tai jopa arvokasta vapaa-aikaasi. Anna meidän ammattilaisten auttaa painotuotteiden teossa. Keskitä voimavarasi ja aikasi oman yrityksesi luotsaamiseen. Me toteutamme puolestasi graafisen suunnittelun ja touhuamme yritysilmeen sekä ideoimme painotuotteiden ulkoasut.

Tehdään yhdessä oikeita ratkaisuja, jotka auttavat sinua menestymään. Milloin aloitamme? Soita heti +358405296526

  • Repro
  • Digipaino
  • Offsetpaino
  • Jälkikäsittely

Repro / Prepress

Reprolla tarkoitetaan ennen varsinaista painamista tapahtuvia työvaiheita. Repro-toimintoihin kuuluvat teksti- ja kuva-aineiston käsittely painoprosessin vaatimaan muotoon. Erillisiin työvaiheisiin kuuluvat tekstin-, kuvan-, sivunvalmistus sekä arkkiasemointi. Mitä valmiimpana aineisto meille toimitetaan sen nopeammin työ valmistuu. Esim. painovalmis pdf-aineisto. Varmistamme aina reprossa että asiakkaan toimittama pdf-aineisto on painokelpoinen jotta voimme taata korkean painolaadun.
 
 
 

Digipaino

Digipainolla valmistuvat pienet ja keskisuuret painosmäärät nopeasti sekä tehokkaasti kuitenkaan laadusta tinkimättä. Digipaino tarjoaa mahdollisuuden tehdä painotuotteen personointia ts. muuttuvan tiedon painamista. Kuvat ja tekstit voivat muuttua jokaisessa tuotteessa erilaiseksi aina asiakkaan tarpeen mukaan. Digipainettujen tuotteiden painovärit eivät tarvitse kuivumisaikaa lainkaan ja ovat heti valmiina asiakkaan käyttöön. Digipainon toimitusajat ovat muutama työpäivä mutta saman päivän aikana toimitukset onnistuvat. Pikatoimituksella esimerkiksi käyntikortit painovalmiista pdf:stä jopa muutamassa tunnissa.
 
canonADV9060Cpro
   
 

Offsetpaino

Offset on yleisin painomenetelmä. Kun vaaditaan erittäin korkeaa laatua ja painosmäärät ovat suuria silloin ne valmistuvat kätevästi offsetpainossa. Siinä käytettävien kartonkien ja papereiden valikoima on laajempi. Offsetpaino mahdollistaa painotuotteissa laajemman väriavaruuden ja erikoisvärien käytön esim. spotti, folio, kulta- ja hopeavärit joita digipaino ei voi tarjota. Toimitusaika on digipainoa pidempi koska painatus vaatii pientä kuivumisaikaa jotta painotuotteet eivät tahriintuisi jälkikäsittelyssä ja asiakkaan käytössä. Painojälki on offsetissa huippuluokkaa ja siinä on hinta-laatusuhde kohdallaan.
 
 
 

Jälkikäsittely

Ennen kuin painotuote saa lopullisen muotonsa se viimeistellään huolella jälkikäsittelyssä, esim. Arkkien puhtaaksileikkaus ja taitot. Teemme myös erikoiskäsittelyjä painotuotteisiin; stiftaukset, perforoinnit, numeroinnit, nuuttaukset, lakkaukset, laminoinnit, stanssaukset, rei’itykset, liima- ja lankasidonnat sekä kulmienpyöristykset. Onnistuneet ja laadukkaat painotuotteet tunnistaa hyvästä painojäljestä sekä tarkasta että huolellisesta jälkikäsittelystä.
 
 
Toimitustapa

Valmiit painotuotteet vapaasti meiltä noudettavissa. Lähettipalvelumme toimittaa tarvittaessa valmiit painotuotteet Jyväskylän lähialueella noin 15-20 km säteellä painosta suoraan yritykseen tai kotiovelle. Muualle Suomeen joko postilla, matkahuollolla tai rahdilla aina sopimuksen mukaan.

Tallenna/Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Print