Soita meille: +358103282880

Uutiset

Flyerin painatus – helmitarjous

Kyllä, on parempiakin tapoja jakaa flyereita!

Painata laadukkaat flyerit nopeasti kaikkiin tapahtumiin, jopa saman työpäivän aikana! Kysy tarjousta flyerin suunnittelusta! Soita heti 010 328 2880

Katso helmitarjouksemme. Tarjous on voimassa 28.2.2017 asti. Toimi nopeasti!

Digipaino uudistui

Investoimme uusiin Canonin digipainokoneisiin touko-kesäkuun 2016 aikana. Investoinnin myötä digipainomme kapasiteetti, nopeus ja tuotantovarmuus kasvoi entisestään. Nykyaikaisilla Canonin digipainokoneilla ja värinhallintajärjestelmällä pystymme tarjoamaan entistäkin parempaa painojälkeä sekä laatua asiakkaillemme. Siksi haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme sillä tämä on molempien etu. Lisäksi uudistuneella laitteistolla pystymme painamaan digipainettuja aivan uudenlaisia laajakuvia ja banderolleja erittäin kustannustehokkaasti kuin perinteisellä suurkuvatulostuksella. Tervetuloa tutustumaan uusiin tuotteisiimme!

Parhain terveisin,

Tommi Kuosmanen, Tj

Kirjapaino Grafitatu Oy uudistuu ja kehittyy

Kirjapaino Grafitatun kuluva vuosi 2015 on ollut vauhdikas. Muutimme reilu vuosi sitten marraskuussa 2014 uusiin toimitiloihin Jyväskylän Seppälään. Palkkasimme uuden työntekijän keväällä 2015 digipainoon. Nyt loppuvuodesta tulemme päivittämään uudet nettisivut ja digipainon investointi projekti on käynnissä. Uudistumisen ja investoinin myötä parannamme palveluja, kilpailukykyä sekä painotuotteiden laatua.

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä kanssamme jotka ovat myös mahdollistaneet kasvun ja kehityksen, sillä se on myös asiakkaankin etu! Kannattaa seurata meitä myös facebookissa sillä sieltä voit poimia ennakkoon tarjouksia, kuulumisia ja painotuotevinkkejä sekä osallistua erilaisiin kilpailuihin!

Tarjoamme edelleen laadukasta graafista suunnittelua, monipuoliset painotuotteet sekä painopalvelut. Sinun painotuote tarpeesi on meille tärkeä. Olemme valmiina painamaan sinunkin painotuotteesi. Milloin aloitamme?

Tervetuloa!

Yt,

Tommi Kuosmanen
TJ / Graafinen suunnittelija
p. 040 529 6526
—–
Kun haluat painoapua tarvitset Grafitatua!

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää

Päivitimme paperivalikoimaamme. Lisäsimme paperivalikoimaamme uusia luontoystävällisiä kartonkeja ja papereita joissa on käytetty  60-100% kierrätyskuitua. Yllätyimme jopa itse kuinka erinomaisen hyviä nämä uudet materiaalit ovat tuotannossa painaa ja jälkikäsitellä, painojäljestä nyt puhumattakaan!

Asiakkailta ole saaneet vain positiivista palautetta kuinka hyviä ja käytettävyydeltään toimivia painotuotteita ne ovat olleet. Tervetuloa tutustumaan Kirjapaino Grafitatun uusiin luontoystävällisiin paperilaatuihin ja tuotteisiin!

– Tj

 

Avasimme uudet toimitilat

Kirjapaino Grafitatu Oy on avannut uudet ja paremmat toimitilat Jyväskylän Seppälään, Alasinkatu 1-3, 40320 Jyväskylä.
Katso kartta.
Tervetuloa tutustumaan uusiin toimitiloihimme!

Painotuotteet edullisesti pakettina

Painata esitteet, mainokset ja flyerit edullisesti pakettina! Lähetä meille painovalmis pdf aineisto ja yhteystietosi niin me hoidamme loput. Mikäli Teillä ei ole painovalmista aineistoa niin me voimme suunnitella sen valmiiseen painotuotteeseen saakka. Kysy asiakaspalvelustamme suunnittelu- ja reprotyöstä tarjous tai jätä meille tarjouspyyntö niin otamme teihin yhteyttä. Tilausta tehdessä ilmoita koodi: pt16. Kaikki hinnat sis. alv. 24%. 

Lue lisää

Kasvata myyntiä!

Grafitatu laajentaa palveluverkkoaan

Oletko sinä tai yrityksesi kiinnostunut luotettavasta ja innovatiivisesta yhteistyöstä? Olet graafinen suunnittelija, mainostoimisto tai ihan minkä tahansa alan pk-yritys joka hakee kasvua ja verkostoitumista? Haemme nyt verkostoitumisesta ja yhteistyöstä kiinnostuneita yrittäjiä/yrityksiä. Tule kanssamme kehittämään uusia innovatiivisia painotuotteita ja palveluja joilla voidaan tehostaa yrityksesi sekä yhteistyökumppanisi markkinointia että myyntiä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tule reippaasti mukaan! Lue lisää

Aloittava yrittäjä, tarjous Sinulle!

Aloittava yrittäjä starttipaketit

Yrityksesi painotuotteisiin kannattaa kiinnittää huomiota. Asiakkaan pyytäessä yhteystietojasi, jätätkö hänelle käsin kirjoitetun lappun sen sijaan, että tarjoaisit laadukkaasti painettua käyntikorttia ja esitteitä? Me autamme luomaan positiivista yrityskuvaa tarjoamalla erilaisista painotuotteista koostuvia starttipaketteja. Starttipaketit sisältävät tuotteiden suunnittelun, vedokset ja painamisen. Kysy myös tarjousta logon suunnittelusta. Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä (alapalkki)
Sending

Asiakaspalvelu

Grafitatu Oy
+358 10 328 2880
tarjouspyynto(ät)grafitatu.fi
Alasinkatu 1-3 40320 JYVÄSKYLÄ
Avoinna ark. 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Jaa tämä sivu

Facebooktwittermail