Soita meille: +358103282880

Uutiset

Grafitatu ja HR Graphics yhdistivät voimansa

Grafitatun Tommi Kuosmanen ja HR Graphicsin Heidi Ruotanen iloitsevat tyytyväisenä yhteistyön aloittamisesta.

Grafitatun Tommi Kuosmanen ja HR Graphicsin Heidi Ruotanen ovat yhdistäneet luovat voimansa. Pitkällisten neuvottelujen ja strategian hiomisen jälkeen Grafitatu Oy:n ja HR Graphicsin yhteistyö starttasi vuoden 2018 alussa, jolloin HR Graphicsin toimisto muutti Grafitatun toimitiloihin. Molemmat yrittäjät näkevät tiiviimmän yhteistyön win-win-win periaatteen kannalta, joka palvelee molempia yrityksiä sekä heidän asiakkaitaan parhaiten saumattomalla yhteistyöllä.

Koimme että mainostoimiston tyylistä graafista suunnittelua mm. printti & Web grafiikkaa, sarjakuviin ja kuvituksiin keskittyvä HR Graphics ja monipuolisia painotuotteita valmistava sekä graafisen suunnittelun omaava kirjapaino Grafitatu yhdistymiselle on tarvetta. Yritysten tiiviimpi ja luottamuksellinen sekä joustavampi yhteistyö hyödyttää kaikkia. Alati muuttuvalla ja kilpailutetulla toimialalla nopeus, joustavuus sekä asiakaslähtöisyys on valttia kuitenkaan laadusta tinkimättä. Yritysten voimien ja vahvuuksien sekä yhteistyökumppaneiden verkostojen yhdistäminen palvelee molempia yrityksiä ja ennen kaikkea heidän asiakkaidensa tarpeitaan parhaiten. Uskomme yhteistyön lisäävän markkinataloutta, kasvua sekä uusia työpaikkoja ja ennen kaikkea luoda uutta toimintamallia.

Kun haluat painoapua ja persoonallista mainontaa tämän päivän medioihin tarvitset Grafitatua ja HR Graphicsia!

Yhteistyö terveisin,

Tommi Kuosmanen & Heidi Ruotanen
TJ / Graafinen suunnittelija & Graafinen suunnittelija
Grafitatu Oy & HR Graphics

Flyerin painatus – helmitarjous

Kyllä, on parempiakin tapoja jakaa flyereita!

Painata laadukkaat flyerit nopeasti kaikkiin tapahtumiin, jopa saman työpäivän aikana! Kysy tarjousta flyerin suunnittelusta! Soita heti 010 328 2880

Katso helmitarjouksemme. Tarjous on voimassa 28.2.2017 asti. Toimi nopeasti!

Digipaino uudistui

Investoimme uusiin Canonin digipainokoneisiin touko-kesäkuun 2016 aikana. Investoinnin myötä digipainomme kapasiteetti, nopeus ja tuotantovarmuus kasvoi entisestään. Nykyaikaisilla Canonin digipainokoneilla ja värinhallintajärjestelmällä pystymme tarjoamaan entistäkin parempaa painojälkeä sekä laatua asiakkaillemme. Siksi haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme sillä tämä on molempien etu. Lisäksi uudistuneella laitteistolla pystymme painamaan digipainettuja aivan uudenlaisia laajakuvia ja banderolleja erittäin kustannustehokkaasti kuin perinteisellä suurkuvatulostuksella. Tervetuloa tutustumaan uusiin tuotteisiimme!

Parhain terveisin,

Tommi Kuosmanen, Tj

Kirjapaino Grafitatu Oy uudistuu ja kehittyy

Kirjapaino Grafitatun kuluva vuosi 2015 on ollut vauhdikas. Muutimme reilu vuosi sitten marraskuussa 2014 uusiin toimitiloihin Jyväskylän Seppälään. Palkkasimme uuden työntekijän keväällä 2015 digipainoon. Nyt loppuvuodesta tulemme päivittämään uudet nettisivut ja digipainon investointi projekti on käynnissä. Uudistumisen ja investoinin myötä parannamme palveluja, kilpailukykyä sekä painotuotteiden laatua.

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä kanssamme jotka ovat myös mahdollistaneet kasvun ja kehityksen, sillä se on myös asiakkaankin etu! Kannattaa seurata meitä myös facebookissa sillä sieltä voit poimia ennakkoon tarjouksia, kuulumisia ja painotuotevinkkejä sekä osallistua erilaisiin kilpailuihin!

Tarjoamme edelleen laadukasta graafista suunnittelua, monipuoliset painotuotteet sekä painopalvelut. Sinun painotuote tarpeesi on meille tärkeä. Olemme valmiina painamaan sinunkin painotuotteesi. Milloin aloitamme?

Tervetuloa!

Yt,

Tommi Kuosmanen
TJ / Graafinen suunnittelija
p. 040 529 6526
—–
Kun haluat painoapua tarvitset Grafitatua!

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää

Päivitimme paperivalikoimaamme. Lisäsimme paperivalikoimaamme uusia luontoystävällisiä kartonkeja ja papereita joissa on käytetty  60-100% kierrätyskuitua. Yllätyimme jopa itse kuinka erinomaisen hyviä nämä uudet materiaalit ovat tuotannossa painaa ja jälkikäsitellä, painojäljestä nyt puhumattakaan!

Asiakkailta ole saaneet vain positiivista palautetta kuinka hyviä ja käytettävyydeltään toimivia painotuotteita ne ovat olleet. Tervetuloa tutustumaan Kirjapaino Grafitatun uusiin luontoystävällisiin paperilaatuihin ja tuotteisiin!

– Tj

 

Avasimme uudet toimitilat

Kirjapaino Grafitatu Oy on avannut uudet ja paremmat toimitilat Jyväskylän Seppälään, Alasinkatu 1-3, 40320 Jyväskylä.
Katso kartta.
Tervetuloa tutustumaan uusiin toimitiloihimme!

Painotuotteet edullisesti pakettina

Painata esitteet, mainokset ja flyerit edullisesti pakettina! Lähetä meille painovalmis pdf aineisto ja yhteystietosi niin me hoidamme loput. Mikäli Teillä ei ole painovalmista aineistoa niin me voimme suunnitella sen valmiiseen painotuotteeseen saakka. Kysy asiakaspalvelustamme suunnittelu- ja reprotyöstä tarjous tai jätä meille tarjouspyyntö niin otamme teihin yhteyttä. Tilausta tehdessä ilmoita koodi: pt16. Kaikki hinnat sis. alv. 24%. 

Lue lisää

Kasvata myyntiä!

Grafitatu laajentaa palveluverkkoaan

Oletko sinä tai yrityksesi kiinnostunut luotettavasta ja innovatiivisesta yhteistyöstä? Olet graafinen suunnittelija, mainostoimisto tai ihan minkä tahansa alan pk-yritys joka hakee kasvua ja verkostoitumista? Haemme nyt verkostoitumisesta ja yhteistyöstä kiinnostuneita yrittäjiä/yrityksiä. Tule kanssamme kehittämään uusia innovatiivisia painotuotteita ja palveluja joilla voidaan tehostaa yrityksesi sekä yhteistyökumppanisi markkinointia että myyntiä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tule reippaasti mukaan! Lue lisää

Graafinen suunnittelu, yritysilme, logo ja painotuotteet

Graafinen suunnittelu, yritysilme, logo ja painotuotteet

Autamme Sinua luomaan positiivista yrityskuvaa tarjoamalla graafisen suunnittelun, yritysilmeen, logon ja tarvittavat painotuotteet.

Yritysilme

toimii visuaalisena viestinviejänä. Yritysilme tarkoittaa niitä visuaalisia peruselementtejä, joista yrityksenne tunnistetaan. Yritysilme luo ensimmäisen mielikuvan joka antaa uskottavuutta, herättää mielikuvia ja kertoo osaltaan yrityksesi tarinaa.

Logon suunnittelu

tehdään edustamaan yritystäsi. Logon tarkoitus on viestiä brändisi tunnelmaa yhdellä silmäyksellä. Logon tulee olla uniikki, muistettava ja erottaa yrityksesi kilpailijoista.

Painotuotteiden simppeli- ja peruspaketti

sisältävät painotuotteiden suunnittelun, vedokset ja painamisen. Yrityksesi painotuotteisiin kannattaa kiinnittää huomiota. Ensimmäisen mielikuvan voit antaa vain kerran. Asiakkaan pyytäessä yhteystietojasi, jätätkö hänelle käsin kirjoitetun lapun sen sijaan, että tarjoaisit laadukkaasti painettua käyntikorttia ja esitteitä?


YRITYSILME, alk. 990 € + ALV 24%

Yritysilme on yrityksen visuaalisen ilmeen suunnittelu joka sisältää laajimmillaan logosuunnittelun, jossa logo-originaalit eri tiedostoina eri käyttötarkoituksiin, graafisen ohjeistuksen, tekstityylien ja yritysvärien valinnan sekä esim. käyntikortit tai lehti-ilmoituspohjan. Ota yhteyttä niin räätälöimme yritysilmeen tarpeesi mukaan.


LOGOT, alk. 250 € + ALV 24%

Logon suunnittelu ja yritysvärien valinta. Logosta toimitetaan pdf vektorigrafiikkatiedoston lisäksi vähintään jpg- ja png -tiedostot nettikäyttöön, niin värilliset kuin mustavalkoiset versiot. lisäksi pienimuotoinen graafinen ohjeistus logon käytöstä. Kaikista asiakkaan pyytämistä muutos- ja korjaus tai lisätöistä veloitamme 65 € / tunti +alv 24%.

LOGO + LIIKEMERKKI alk. 490 € + ALV 24%

Logon ja liikemerkin suunnittelu sekä yritysvärien valinta. Logosta toimitetaan pdf vektorigrafiikkatiedoston lisäksi vähintään jpg- ja png -tiedostot nettikäyttöön, niin värilliset kuin mustavalkoiset versiot. lisäksi graafinen ohjeistus logon ja liikemerkin käytöstä. Kaikista asiakkaan pyytämistä muutos- ja korjaus tai lisätöistä veloitamme 65 € / tunti +alv 24%.


SIMPPELIPAKETTI, 690 € + ALV 24%

Sisältää yhden käyntikortin ja esitteen layoutin suunnittelun. Kaksi pdf-vedostus kierrosta / tuote ja tuotteiden painaminen. Asiakas toimittaa sähköisessä muodossa tekstit ja kuvat sekä logon.

100 kpl käyntikortteja, 90 x 50mm, 4-väripainatus (4/0), korkealuokkainen 300g Invercote Creato joka on 3 x päällystetylle mattapintaiselle designkartongille. FSC-sertifioitu.
300 kpl esitteitä, A4-kokoinen, 4-väripainatus (4/0), kiiltävä pintainen 170g Galerie Art Gloss jossa erinomainen kuvien ja värien toisto. FSC-sertifioitu.

Kaikista asiakkaan pyytämistä muutos- ja korjaus tai lisätöistä veloitamme 65 € / tunti +alv 24%.

Lähetä raaka-aineisto: https://grafitatu.wetransfer.com/


PERUSPAKETTI, 970 € + ALV 24%

Sisältää yhden käyntikortin, esitteen ja kirjekuoren layoutin suunnittelun. Kaksi pdf-vedostus kierrosta / tuote ja tuotteiden painaminen. Asiakas toimittaa sähköisessä muodossa tekstit ja kuvat sekä logon.

200 kpl käyntikortteja, 90 x 50mm, 4-väripainatus (4/0), korkealuokkainen 300g Invercote Creato joka on 3 x päällystetylle mattapintaiselle designkartongille. FSC-sertifioitu.
500 kpl esitteitä, A4-kokoinen, 4-väripainatus (4/0), kiiltävä pintainen 170g Galerie Art Gloss jossa erinomainen kuvien ja värien toisto. FSC-sertifioitu.
100 kpl kirjekuoria, C5-ikkunalla, 4-väripainatus (4/0)

Kaikista asiakkaan pyytämistä muutos- ja korjaus tai lisätöistä veloitamme 65 € / tunti +alv 24%.

Lähetä raaka-aineisto: https://grafitatu.wetransfer.com/


Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö

Myynti: 010 328 2880
jätä tarjouspyyntö

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä (alapalkki)
Sending

Asiakaspalvelu

Grafitatu Oy
+358 10 328 2880
tarjouspyynto(ät)grafitatu.fi
Alasinkatu 1-3 40320 JYVÄSKYLÄ
Avoinna ark. 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Jaa tämä sivu

Facebooktwittermail
Call Now Button