Soita meille: +358103282880

Painopalvelut joustavasti järkevään hintaan

Kirjapaino Grafitatu tarjoaa monipuoliset painopalvelut. Painotuotetta suunniteltaessa huomioidaan sen käyttötarkoitus ja painomenetelmä valitaan lähinnä painosmäärän, paperilaadun sekä tuotteen koon mukaan jotta se voidaan toteuttaa tehokkaasti järkevään hintaan. Monipuoliset painopalvelemme ja laaja yhteistyökumppaneiden verkosto takaa että voimme tarjota kattavat painotuotteet nopeasti ja joustavasti jossa on hinta-laatusuhde kohdallaan.


Postituspalvelu


Lähettipalvelu


Varastopalvelu


Repropalvelu


Graafisen suunnittelun palvelut


tehokkuus

Repro / Prepress

cmyk31-150x150Reprolla tarkoitetaan ennen varsinaista painamista tapahtuvia työvaiheita. Repro-toimintoihin kuuluvat teksti- ja kuva-aineiston käsittely painoprosessin vaatimaan muotoon. Erillisiin työvaiheisiin kuuluvat tekstin-, kuvan-, sivunvalmistus sekä arkkiasemointi. Mitä valmiimpana aineisto meille toimitetaan sen nopeammin työ valmistuu. Esim. painovalmis pdf-aineisto. Varmistamme aina reprossa että asiakkaan toimittama pdf-aineisto on painokelpoinen jotta voimme taata korkean painolaadun.

Digipaino

canonADV9060Cpro1Digipainossa valmistuu pienet ja keskisuuret painosmäärät nopeasti sekä tehokkaasti kuitenkaan laadusta tinkimättä. Digipaino tarjoaa mahdollisuuden tehdä painotuotteen personointia ts. muuttuvan tiedon painamista. Kuvat ja tekstit voivat muuttua jokaisessa tuotteessa erilaiseksi aina asiakkaan tarpeen mukaan. Digipainettujen tuotteiden painovärit eivät tarvitse kuivumisaikaa lainkaan ja ovat heti valmiina asiakkaan käyttöön. Digipainon toimitusajat ovat muutama työpäivä mutta saman päivän aikana toimitukset onnistuvat. Pikatoimituksella esimerkiksi käyntikortit painovalmiista pdf:stä jopa muutamassa tunnissa.

Offsetpaino

6021549722_fecbd300f3_zOffset on yleisin painomenetelmä. Kun vaaditaan erittäin korkeaa laatua ja painosmäärät ovat suuria silloin ne valmistuvat kätevästi offsetpainossa. Siinä käytettävien kartonkien ja papereiden valikoima on laajempi. Offsetpaino mahdollistaa painotuotteissa laajemman väriavaruuden ja erikoisvärien käytön esim. spotti, folio, kulta- ja hopeavärit joita digipaino ei voi tarjota. Toimitusaika on digipainoa pidempi koska painatus vaatii pientä kuivumisaikaa jotta painotuotteet eivät tahriintuisi jälkikäsittelyssä ja asiakkaan käytössä. Painojälki on offsetissa huippuluokkaa ja siinä on hinta-laatusuhde kohdallaan.

Jälkikäsittely

jalkikasittelyEnnen kuin painotuote saa lopullisen muotonsa se viimeistellään huolella jälkikäsittelyssä, esim. Arkkien puhtaaksileikkaus ja taitot. Teemme myös erikoiskäsittelyjä painotuotteisiin; stiftaukset, perforoinnit, numeroinnit, nuuttaukset, lakkaukset, laminoinnit, stanssaukset, rei’itykset, liima- ja lankasidonnat sekä kulmienpyöristykset. Onnistuneet ja laadukkaat painotuotteet tunnistaa hyvästä painojäljestä sekä tarkasta että huolellisesta jälkikäsittelystä.

Painotuotteiden toimitustapa

Valmiit painotuotteet vapaasti meiltä noudettavissa. Lähettipalvelumme toimittaa tarvittaessa valmiit painotuotteet Jyväskylän lähialueella noin 15-20 km säteellä painosta suoraan yritykseen tai kotiovelle. Muualle Suomeen joko postilla, matkahuollolla tai rahdilla aina sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä (alapalkki)
Sending

Asiakaspalvelu

Grafitatu Oy
+358 10 328 2880
tarjouspyynto(ät)grafitatu.fi
Alasinkatu 1-3 40320 JYVÄSKYLÄ
Avoinna ark. 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Jaa tämä sivu

Facebooktwittermail