Soita meille: 0103282880

Esitteiden painatus

Painata näyttävät esitteet

Hyvän esitteen avulla välität tehokkaasti tietoa yrityksestänne, tuotteestanne tai palveluistanne. Esitteet ovat tärkeä osa yrityksen markkinointia ja erinomaisia myynnin tukimateriaaleja sekä mainioita tapoja jäädä vastaanottajan mieleen. Siksi esite on kätevä viestintätapa esimerkiksi myyntitapaamisilla, messuilla ja tapahtumissa joiden avulla luot positiivista imagoa. Esite voi olla olla 1- tai 2-puoleisia tai taitettu tai jopa monisivuinen.

Tarjoamme esitteiden painatukset pienistä muutaman kymmenen eristä aina suurempiin usean tuhannen painatus eriin tarpeesi mukaan. Painamme yksisivuiset ja monisivuiset esitteet laadukkaille materiaaleille ja viimeistelemme ne huolella.

Mikäli tarvitset apua esitteesi suunnittelussa tai haluat kokeilla erikoismateriaalejamme, ota yhteyttä niin saat huippulaatuiset esitteet ympäristöystävällisesti tuotettuna. Pienissä erissä toimitukset jopa saman päivän aikana, kysy lisää.

Esitteiden suunnittelu

Sinulla ei tarvitse olla painoaineistoa valmiina. Tarvittaessa voimme suunnitella esitteet toiveenne mukaan. Pyydä tarjous esitteen graafisesta suunnittelusta. Tarjousta varten tarvitsemme tiedot painotyösi painosmäärästä, esitteen koosta, käytettävistä painoväreistä, yhteystiedot ja yrityksesi logo, tekstit ja kuvat.

Olemme valmiina painamaan ja suunnittelemaan sinunkin esitteesi. Milloin aloitamme?

Lähetä aineisto täältä

Jätä tarjouspyyntö täältä.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme ma-pe 8-17. 

Puh. 010 328 2880

Asiakaspalvelu

Grafitatu Oy
010 328 2880
myynti@grafitatu.fi
Alasinkatu 1-3 40320 JYVÄSKYLÄ
Avoinna ark. 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Jaa tämä sivu

Facebookmail
Call Now Button