Soita meille: +358103282880

Painotuotteet

Monipuoliset painotuotteet

Kirjapaino Grafitatu Oy tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset painotuotteet, painopalvelut ja graafista suunnittelua. Suunnittelemme ja painamme monenlaisia painotuotteita asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Olemme totetuttaneet mm. seuraavanlaisia painotuotteita menestyksekkäästi sadoille tyytyväisille asiakkaille:

Ajanvarauskortit, banderollit, CD-, DVD ja LP-levyjen kannet, esitteet, flyerit, ikkuna- ja autoteippaukset, julisteet, jäljentävät lomakkeet, jäsenlehdet, jäsenkortit, kalenterit, kansiot, kartat, kirjat ja kirjanmerkit, kirjelomakkeet, käsi- ja juhlaohjelmat, kausikortit, käyntikortit, kyltit, liput, lähetteet, mainoskortit, mainoslakanat, ohjekirjat, omakustanteet, oppaat, personoitu painaminen, roll-up, ruokalistat, surfit, suurkuvatulosteet, tarrat, tuotelaput, yhdistyslehdet ja -tiedotteet, vihkot ja paljon muuta, kysy lisää. Tutustu palveluihin

Panosta painotuotteisiin, saavuta tavoitteet

Yrityksesi painotuotteisiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, sillä ne ovat tärkeitä myynnin ja markkinoinnin välineitä. Hyvä painotuote on sijoitus, ei pelkkä kuluerä. Hyvän ja laadukkaan painotuotteen tarkoitus on herättää asiakkaan mielenkiinto yrityksesi tuotteita ja palveluja kohtaan sekä luoda hyvää yrityskuvaa. Uskomme että panostamalla laadukkaasiin painotuotteesiin voit tavoitteesi saavuttaa. Tutustu painotuotehinnastoihin ja tee tilaus. Muista painotuotteista pyydä tarjous.

Painotuotteet suunniteltuna

Tarjoamme painotuotteet joko valmiista aineistostasi tai suunnittelemme ne ideastasi valmiiseen painotuotteeseen asti. Kaikkea Sinun ei tarvitse tehdä itse vaan anna meidän ammattilaisten hoitaa painomateriaalit niin voit keskittyä omaan osaamiseen. Hyvin suunniteltu ja toimiva painotuote auttaa yrityksesi viestisi perille viemistä. Palveleva henkilökuntamme auttaa Sinua löytämään hyvät materiaalit ja oikeat painoratkaisut. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan Sinunkin painotuotteesi! Milloin aloitamme?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä (alapalkki)
Sending

Asiakaspalvelu

Grafitatu Oy
+358 10 328 2880
tarjouspyynto(ät)grafitatu.fi
Alasinkatu 1-3 40320 JYVÄSKYLÄ
Avoinna ark. 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Jaa tämä sivu

Facebooktwittermail