Soita meille: 0405296526

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu – luovuutta ilman rajoja

Graafinen suunnittelu antaa ulkoasun viestille. Graafista suunnittelua on kaikessa ja kaikkialla. Markkinointiviestintä ja mainonta on yrityksen kasvun edellytys. Yrityksesi imago, yritysilme, markkinointi- ja mainosmateriaalit tulisi viestiä yhtenäistä linjaa. Jos uudistat vaikka verkkosivut tulisi myös yrityksesi muiden viestimien toistaa samaa yritysilmettä.

Laadimme yrityksellenne logot, esitteet, flyerit, julisteet, kyltit, käyntikortit ja kaikki muut tarvittavat painotuotteet myynnin ja markkinoinnin edistämiseen. Kun graafinen yritysilme, markkinointi ja mainosmateriaalit ovat kohdallaan menee myös muu viesti uskottavammin perille.

Painopalvelut

Prepress & graafinen suunnittelu pähkinänkuoressa

cmyk31-150x150

Prepress tarkoittaa ennen painamista tapahtuvia työvaiheita. Työvaiheisiin kuuluvat tekstinvalmistus, kuvanvalmistus, sivunvalmistus, taittaminen ja arkkiasemointi. Myös graafista suunnittelua tehdään prepressin yhteydessä. Asiakas voi toimittaa meille raaka-aineiston (tekstit, kuvat logot) niin suunnitelemme sen puolestasi. Nopeammin työ valmistuu kun toimitat painovalmiin pdf aineiston.

Digipainolla painotuotteet nopeasti ja edullisesti

canonADV9060Cpro1Digipainomme valmistaa painotuotteet nopeasti ja tehokkaasti sekä kustannustehokkaasti. Digipainettu tuote on heti käyttö valmis, eli väriaineet eivät tarvitse kuivumisaikaa. Digipaino tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä muuttuvan tiedon painamista. Esim. Kuvat ja tekstit voivat vaihtua jokaisessa tuotteessa erilaiseksi aina asiakkaan tarpeen mukaan. Hinta-laatusuhde on huippuluokkaa.

Offsetpainolla suuret ja vaativat painotuotteet

6021549722_fecbd300f3_zOffset on hyvä vaihtoehto silloin kun painosmäärät ovat todella suuria. Offsetpainon etuna on käytettävien kartonkien ja papereiden laajempi valikoima sekä erikoisvärien käytön, esim. kulta, hopea ja pms eli pantone värit. Toimitusaika on digipainoa hiukan pidempi koska painatus vaatii pientä kuivumisaikaa. Sokerina pohjalla, erittäin korkea laatu.

Suurkuvatulostuksella näkyvyyttä näyttävästi

Suunnittelemme ja toteutamme teippaukset, banderollit, mainostaulut, julisteet, tarrat, liput, roll upit tai muut mainosalan tuotteet ja tarjoamme niihin hyvät ratkaisut. Suurkuvatulostuksessa on huomioitava soveltuvuus ulko- tai sisäkäyttöön, paloturvallisuus, jätteiden hävitettävyys sekä ennen kaikkea materiaalin soveltuvuus eri tulostustekniikoihin ja haluttuun käyttökohteeseen.

Jälkikäsittely viimeistelee painotuotteen

jalkikasittelyPainotuote saa lopullisen muotonsa jälkikäsittelyssä jossa tehdään vähintään arkkien puhtaaksileikkaus ja taitot. Lisäksi voidaan tehdä erikoiskäsittelyjä; stiftaukset, perforoinnit, numeroinnit, nuuttaukset, lakkaukset, laminoinnit, stanssaukset, rei’itykset, liima- ja lankasidonnat sekä kulmienpyöristykset. Onnistuneet ja laadukkaat painotuotteet tunnistaa hyvästä painojäljestä sekä tarkasta että huolellisesta jälkikäsittelystä.

Tehdään yhdessä hyviä ratkaisuja. Milloin aloitamme? Soita 040 529 6526 tai jätä tarjouspyyntö

Asiakaspalvelu

Grafitatu Oy
040 529 6526
myynti@grafitatu.fi
Alasinkatu 1-3 40320 JYVÄSKYLÄ
Avoinna ark. 8.00-16.00. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Jaa tämä sivu

Facebookmail
Call Now Button