Soita meille: 0103282880

Yritys, arvot ja missio

Grafitatu Oy perustettiin vuoden 2006 lopulla kun paino- ja tuotantokoneet asennettiin yrityksen toimitiloihin. Varsinainen liiketoiminta aloitettiin 1.1.2007 Jyväskylän maalaiskunnassa Palokan Kirrissä. Grafitatu on perheyritys joka valmistaa ja suunittelee erilaisia painotuotteita aina asiakaslähtöisesti. Yrityksen kasvaessa muutimme isompiin tuotantotiloihin 1.11.2014 Jyväskylän Seppälään, Gummerus kirjapaino rakennukseen, Alasinkadulle.

Motto: Tehdään painotuotteet niin kuin itselle tehtäisiin.

Missio

Missiomme on toimittaa yrityksille painotuoteratkaisuja sekä graafista suunnittelua, joilla tehostetaan myyntiä ja parannetaan markkinointia jotka auttavat heitä menestymään sekä sen myötä parantamaan kilpailukykyä.

Miten?

Kartoitamme painotuotteiden ja markkinoinnin nykytilanteen. Etsimme yhdessä asiakkaamme kanssa entistä paremmat painotuoteratkaisut, joiden avulla yritys voi saavuttaa tavoitteet ja parantaa markkinointia, kilpailukykyään sekä myyntiään.

Arvot

Yhteys: Arvostamme toimivaa vuorovaikutusta ja hyviä ihmissuhteita, jossa kuunnellaan ja tullaan kuulluksi. Selvitämme asiat, jotka häiritsevät yhteyttä.

Rehellisyys: Sitoudumme rehellisyyteen ja avoimuuteen. Emme hyväksy valehtelua puolin tai toisin.

Kunnioitus: Kunnioitamme asiakkaita, kilpailijoita, sidosryhmiä ja omaa henkilöstöämme.

Nöyryys: Olemme avoimia oppimiselle. Jos teemme virheen, myönnämme ja korjaamme sen.

Rohkeus: Haluamme vastata sekä suhtautua avoimesti työn tuomiin nykypäivän uusiin haasteisiin, jotka vaativat kehittymistä ja edistymistä.

Luovuus: Annamme tilaa luovuudelle. Haluamme suhtautua avoimesti työn tuomiin haasteisiin sillä vanhat ja tutut mallit eivät aina ole parhaita malleja.

Ympäristö: Otamme huomioon painotuotteiden kierrätettävyys ja ympäristöystävällisyys. Painamme ympäristöystävällisille PEFC ja FSC -serfioiduille papereille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä (alapalkki)
Sending

Asiakaspalvelu

Grafitatu Oy
010 328 2880
tarjouspyynto(ät)grafitatu.fi
Alasinkatu 1-3 40320 JYVÄSKYLÄ
Avoinna ark. 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Jaa tämä sivu

Facebooktwittermail
Call Now Button