Soita meille: 0103282880

Yritys, arvot ja missio

Grafitatu Oy on perheyritys joka perustettiin vuoden 2006 lopulla kun paino- ja tuotantokoneet asennettiin yrityksen toimitiloihin. Varsinainen liiketoiminta aloitettiin 1.1.2007 Jyväskylän maalaiskunnassa Palokan Kirrissä. Kirjapaino Grafitatu valmistaa ja suunnittelee painotuotteita erilaisiin tarpeisiin aina asiakaslähtöisesti. Yrityksen kasvaessa muutimme isompiin tuotantotiloihin 1.11.2014 Jyväskylän Seppälään, Gummerus kirjapaino rakennukseen, Alasinkadulle.

Motto: Tehdään painotuotteet niin kuin itselle tehtäisiin.

Missio

Missiomme on toimittaa yrityksille painotuoteratkaisuja sekä graafista suunnittelua, joilla tehostetaan myyntiä ja parannetaan markkinointia jotka auttavat heitä menestymään sekä sen myötä parantamaan kilpailukykyä.

Miten?

Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen painotuotteiden, markkinoinnin ja imagon nykytilanteen. Kehitämme ja ideoimme entistä paremmat painotuoteratkaisut, joiden avulla asiakas voi saavuttaa yrityksen tavoitteet ja parantaa markkinointia, kilpailukykyä sekä myyntiä.

Arvot

Yhteys: Arvostamme toimivaa vuorovaikutusta ja hyviä ihmissuhteita, jossa kuunnellaan ja tullaan kuulluksi. Selvitämme asiat, jotka häiritsevät yhteyttä.

Rehellisyys: Sitoudumme rehellisyyteen ja avoimuuteen. Emme hyväksy valehtelua puolin tai toisin.

Kunnioitus: Kunnioitamme asiakkaita, kilpailijoita, sidosryhmiä ja omaa henkilöstöämme.

Nöyryys: Olemme avoimia oppimiselle. Jos teemme virheen, myönnämme ja korjaamme sen.

Rohkeus: Haluamme vastata sekä suhtautua avoimesti työn tuomiin nykypäivän uusiin haasteisiin, jotka vaativat kehittymistä ja edistymistä.

Luovuus: Annamme tilaa luovuudelle. Haluamme suhtautua avoimesti työn tuomiin haasteisiin sillä vanhat ja tutut mallit eivät aina ole parhaita malleja.

Ympäristö: Otamme huomioon painotuotteiden kierrätettävyys ja ympäristöystävällisyys niin papereissa kuin painoväreissä. Painamme ympäristöystävällisille PEFC ja FSC -serfioiduille papereille.

Asiakaspalvelu

Grafitatu Oy
010 328 2880
myynti@grafitatu.fi
Alasinkatu 1-3 40320 JYVÄSKYLÄ
Avoinna ark. 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Jaa tämä sivu

Facebookmail
Call Now Button