Soita meille: +358103282880

Yritys, arvot ja missio

Kirjapaino Grafitatu Oy perustettiin vuoden 2006 lopulla jolloin painokoneet ja laitteet asennettiin yrityksen toimitiloihin. Varsinainen liiketoiminta aloitettiin 1. Tammikuuta 2007 silloisessa Jyväskylän maalaiskunnassa Palokan Kirrissä. Grafitatu Oy on perheyritys joka valmistaa ja suunittelee monenlaisia painotuotteita asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Ajatuksena tarjota asiakkaille uudenlaista painoapua ja innovatiivisia painotuotteita. Halu pureutua entistä tarkemmin asiakkaan painotuote tarpeisiin ja tavoitteisiin sekä luoda uusia työpaikkoja. Yrityksen kasvaessa palkkasimme lisää työväkeä ja muutimme uusiin ja isompiin tuotantotiloihin 1. Marraskuuta 2014 Jyväskylän Seppälään, Gummerus kirjapaino rakennukseen, Alasinkadun puolelle. Motto: Tehdään painotuotteet niin kuin itselle tehtäisiin.

Missio

Missiomme on toimittaa yrityksille painotuoteratkaisuja sekä graafista suunnittelua, joilla tehostetaan myyntiä ja parannetaan markkinointia jotka auttavat heitä menestymään sekä sen myötä parantamaan kilpailukykyä.

Miten?

Kartoitamme painotuotteiden ja markkinoinnin nykytilanteen. Etsimme yhdessä asiakkaamme kanssa entistä paremmat painotuoteratkaisut, joiden avulla yritys voi saavuttaa tavoitteet ja parantaa markkinointia, kilpailukykyään sekä myyntiään.

Arvot

Yhteys: Arvostamme toimivaa vuorovaikutusta ja hyviä ihmissuhteita, jossa kuunnellaan ja tullaan kuulluksi. Selvitämme asiat, jotka häiritsevät yhteyttä.

Rehellisyys: Sitoudumme rehellisyyteen ja avoimuuteen. Emme hyväksy valehtelua puolin tai toisin.

Kunnioitus: Kunnioitamme asiakkaita, kilpailijoita, sidosryhmiä ja omaa henkilöstöämme.

Nöyryys: Olemme avoimia oppimiselle. Jos teemme virheen, myönnämme ja korjaamme sen.

Rohkeus: Haluamme vastata sekä suhtautua avoimesti työn tuomiin nykypäivän uusiin haasteisiin, jotka vaativat kehittymistä ja edistymistä.

Luovuus: Annamme tilaa luovuudelle. Haluamme suhtautua avoimesti työn tuomiin haasteisiin sillä vanhat ja tutut mallit eivät aina ole parhaita malleja.

Ympäristö: Otamme huomioon painotuotteiden kierrätettävyys ja ympäristöystävällisyys. Painamme ympäristöystävällisille PEFC ja FSC -serfioiduille papereille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä (alapalkki)
Sending

Asiakaspalvelu

Grafitatu Oy
+358 10 328 2880
tarjouspyynto(ät)grafitatu.fi
Alasinkatu 1-3 40320 JYVÄSKYLÄ
Avoinna ark. 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Jaa tämä sivu

Facebooktwittermail