Soita meille: 0405296526

Peruspaketti messuille 3

Peruspaketti sisältää jokaisen messuille osallistujan peruspainotuotteet. Pakettiin kuuluu:

  • Roll-up, 1kpl
  • Käyntikortit, 300kpl
  • A4-esite, kaksi sivua 250kpl

Roll-up, 1kpl

Roll-upin avulla herätät ohikulkevien messukävijöiden huomion ja luot yleisilmeen messuosastollesi.  Helposti kuljetettava ja nopeasti asennettava roll-up toimii myös erinomaisena tilanjakana.

Käyntikortti, 300kpl

Käyntikortti on perinteinen markkinointityökalu, jonka avulla luot asiakkaalle mielikuvan itsestä ja yrityksestä. Kortissa on aina kaksi puolta, joten muistathan hyödyntää myös kääntöpuolen markkinointikäyttöön. Kortin etupuolella on usein yhteystiedot ja kääntöpuolelle voit laittaa esimerkiksi kuvan tuotteesta tai kiteyttää myyntipuheesi napakkaan muotoon.

Täydennyspaketin käyntikortit painetaan kaksipuoleisena ja nelivärisenä. Käyntikortit painetaan jämäkälle materiaalille, joten kortti säilyttää muotonsa ja värinsä hyvin esimerkiksi lompakossa. Pienen kokonsa ansiosta käyntikortit säilyvät usein asiakkailla pitkiä aikoja.

Kaksisivuinen A4-esite, 250kpl

Kaksisivuinen A4-esite on suunnattu yleensä asiakkaille, joiden kiinnostus tuotteitanne tai palveluitanne kohtaan on jo herätetty. Esitteeseen mahtuu tietoa yrityksestä ja tarjoamastanne, kuvia sekä mahdollisia tuotepiirroksia.

Täydennyspaketin nelisivuinen A4-esite paineta laadukkaalle materiaalille nelivärisenä. Miellyttävän tuntuinen esite lisää uskottavuutta ja arvoa.

HUIPPUTARJOUS!

Olemme paketoineet asiakkaidemme eniten kysymät messujen perustuotteet paketiksi. Erikseen tilattuna näiden tuotteiden hinta on 370€ (+ alv 24%).

Tarjoamme nyt peruspaketin hintaan:
Hinta 327€ (+ alv 24%)
Kaipaatko apua graafisessa suunnittelussa? Ota yhteyttä ja autamme sinua.

Tilaa messujen peruspaketti täyttämällä alla oleva lomake. Olemme yhteydessä sinuun yhden työpäivän kuluessa.

* Punaisella tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja, kiitos
Call Now Button