Soita meille: 0103282880

Graafinen suunnittelu, yritysilme, logo ja painotuotteet

Graafinen suunnittelu, yritysilme, logo ja painotuotteet

Autamme Sinua luomaan positiivista yrityskuvaa tarjoamalla graafisen suunnittelun, yritysilmeen, logon ja tarvittavat painotuotteet.

Yritysilme

toimii visuaalisena viestinviejänä. Yritysilme tarkoittaa niitä visuaalisia peruselementtejä, joista yrityksenne tunnistetaan. Yritysilme luo ensimmäisen mielikuvan joka antaa uskottavuutta, herättää mielikuvia ja kertoo osaltaan yrityksesi tarinaa.

Logon suunnittelu

tehdään edustamaan yritystäsi. Logon tarkoitus on viestiä brändisi tunnelmaa yhdellä silmäyksellä. Logon tulee olla uniikki, muistettava ja erottaa yrityksesi kilpailijoista.

Painotuotteiden simppeli- ja peruspaketti

sisältävät painotuotteiden suunnittelun, vedokset ja painamisen. Yrityksesi painotuotteisiin kannattaa kiinnittää huomiota. Ensimmäisen mielikuvan voit antaa vain kerran. Asiakkaan pyytäessä yhteystietojasi, jätätkö hänelle käsin kirjoitetun lapun sen sijaan, että tarjoaisit laadukkaasti painettua käyntikorttia ja esitteitä?


YRITYSILME, alk. 990 € + ALV 24%

Yritysilme on yrityksen visuaalisen ilmeen suunnittelu joka sisältää laajimmillaan logosuunnittelun, jossa logo-originaalit eri tiedostoina eri käyttötarkoituksiin, graafisen ohjeistuksen, tekstityylien ja yritysvärien valinnan sekä esim. käyntikortit tai lehti-ilmoituspohjan. Ota yhteyttä niin räätälöimme yritysilmeen tarpeesi mukaan.


LOGOT, alk. 250 € + ALV 24%

Logon suunnittelu ja yritysvärien valinta. Logosta toimitetaan pdf vektorigrafiikkatiedoston lisäksi vähintään jpg- ja png -tiedostot nettikäyttöön, niin värilliset kuin mustavalkoiset versiot. lisäksi pienimuotoinen graafinen ohjeistus logon käytöstä. Kaikista asiakkaan pyytämistä muutos- ja korjaus tai lisätöistä veloitamme 65 € / tunti +alv 24%.

LOGO + LIIKEMERKKI alk. 490 € + ALV 24%

Logon ja liikemerkin suunnittelu sekä yritysvärien valinta. Logosta toimitetaan pdf vektorigrafiikkatiedoston lisäksi vähintään jpg- ja png -tiedostot nettikäyttöön, niin värilliset kuin mustavalkoiset versiot. lisäksi graafinen ohjeistus logon ja liikemerkin käytöstä. Kaikista asiakkaan pyytämistä muutos- ja korjaus tai lisätöistä veloitamme 65 € / tunti +alv 24%.


SIMPPELIPAKETTI, 690 € + ALV 24%

Sisältää yhden käyntikortin ja esitteen layoutin suunnittelun. Kaksi pdf-vedostus kierrosta / tuote ja tuotteiden painaminen. Asiakas toimittaa sähköisessä muodossa tekstit ja kuvat sekä logon.

100 kpl käyntikortteja, 90 x 50mm, 4-väripainatus (4/0), korkealuokkainen 300g Invercote Creato joka on 3 x päällystetylle mattapintaiselle designkartongille. FSC-sertifioitu.
300 kpl esitteitä, A4-kokoinen, 4-väripainatus (4/0), kiiltävä pintainen 170g Galerie Art Gloss jossa erinomainen kuvien ja värien toisto. FSC-sertifioitu.

Kaikista asiakkaan pyytämistä muutos- ja korjaus tai lisätöistä veloitamme 65 € / tunti +alv 24%.

Lähetä raaka-aineisto: https://grafitatu.wetransfer.com/


PERUSPAKETTI, 970 € + ALV 24%

Sisältää yhden käyntikortin, esitteen ja kirjekuoren layoutin suunnittelun. Kaksi pdf-vedostus kierrosta / tuote ja tuotteiden painaminen. Asiakas toimittaa sähköisessä muodossa tekstit ja kuvat sekä logon.

200 kpl käyntikortteja, 90 x 50mm, 4-väripainatus (4/0), korkealuokkainen 300g Invercote Creato joka on 3 x päällystetylle mattapintaiselle designkartongille. FSC-sertifioitu.
500 kpl esitteitä, A4-kokoinen, 4-väripainatus (4/0), kiiltävä pintainen 170g Galerie Art Gloss jossa erinomainen kuvien ja värien toisto. FSC-sertifioitu.
100 kpl kirjekuoria, C5-ikkunalla, 4-väripainatus (4/0)

Kaikista asiakkaan pyytämistä muutos- ja korjaus tai lisätöistä veloitamme 65 € / tunti +alv 24%.

Lähetä raaka-aineisto: https://grafitatu.wetransfer.com/


Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö

Myynti: 010 328 2880
jätä tarjouspyyntö

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä (alapalkki)
Sending

Asiakaspalvelu

Grafitatu Oy
010 328 2880
tarjouspyynto ät grafitatu piste fi
Alasinkatu 1-3 40320 JYVÄSKYLÄ
Avoinna ark. 8-16. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Jaa tämä sivu

Facebooktwittermail
Call Now Button