Soita meille: 0103282880

Täydennyspaketti messuille 2

Täydennyspaketti soveltuu näytteilleasettajalle, jolla on jo messujen perustarvikkeet. Pakettiin kuuluu seuraavat tuotteet:

  • Käyntikortit, 300kpl
  • A5-flyer, 500kpl
  • Nelisivuinen A4-esite, 250kpl

Käyntikortit, 300kpl

Käyntikortti on perinteinen markkinointityökalu, jolla herätetään mielikuva itsestä ja yrityksestä. Kortissa on aina kaksi puolta, joten muistathan hyödyntää myös kääntöpuolen markkinointikäyttöön. Kortin etupuolella on usein yhteystiedot ja kääntöpuolelle voit laittaa esimerkiksi kuvan tuotteesta tai kiteyttää myyntipuheesi napakkaan muotoon.

Täydennyspaketin käyntikortit painetaan kaksipuoleisena ja nelivärisenä. Käyntikortit painetaan jämäkälle materiaalille, joten kortti säilyttää muotonsa ja värinsä hyvin esimerkiksi lompakossa. Pienen kokonsa ansiosta käyntikortit säilyvät usein asiakkailla pitkiä aikoja.

A5-flyerit, 500kpl (NOPEAN TILAAJAN BONUS +100kpl)

Erityisesti huomion herättämiseen käytettävä A5-flyer on erinomainen markkinointityökalu messukävijälle. Kädestä käteen jaettavaan flyeriin on hyvä kiteyttää tuotteen tai palvelun ydinhyöty asiakkaalle, joka saa aikaiseksi kiinnostuksen siirtyä keskustelemaan tarjoamastanne messuosastollanne.

Kustannustehokas flyer on hyvä markkinointityökalu jaettavaksi esimerkiksi messujen käytävällä, jonka myötä asiakas toivotetaan tervetulleeksi messuosastollenne jatkamaan keskustelua ja tutustumaan laajempaan markkinointimateriaaliinne.

Nelisivuinen A4-esite, 250kpl

Nelisivuinen A4-esite on suunnattu yleensä asiakkaille, joiden kiinnostus tuotteitanne tai palveluitanne kohtaan on jo herätetty. Esitteeseen mahtuu tietoa yrityksestä ja tarjoamastanne, kuvia sekä mahdollisia tuotepiirroksia.
Täydennyspaketin nelisivuinen A4-esite paineta laadukkaalle materiaalille nelivärisenä. Miellyttävän tuntuinen esite lisää uskottavuutta ja arvoa.

HUIPPUTARJOUS!

Olemme paketoineet asiakkaidemme eniten kysymät messujen täydennystuotteet paketiksi. Erikseen tilattuna näiden tuotteiden hinta on 379€ (+ alv 24%). Kun teet tilauksen 7 vrk kuluessa, saat bonuksena 100kpl enemmän flyereitä!

Tarjoamme nyt Täydennyspaketin hintaan:
297€ (+ alv 24%)

Kaipaatko apua graafisessa suunnittelussa? Ota yhteyttä ja autamme sinua.

Tilaa messujen peruspaketti täyttämällä alla oleva lomake. Olemme yhteydessä sinuun yhden työpäivän kuluessa.

* Punaisella tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja, kiitos
Call Now Button